20091203

xley tahan agy weyh!!

assalamualaikum wbt.. kaifahalukum??[memartabatkn bhs syurga] panasyer aty tuhan sje yg taO. geram2!TY tikam blkg aku weyh! aku masih bek lgi sbb xmentiOnkan nama + physical appearance ko kat cni..





hello! SEDARLAH DIRI tu cket.nk ngutuk org je keje..ko mmg layak dpt gelaran cam2..bkn aku je yg ckp tau,tapi MAJOR BATCH PUTERA+PUTERI F5!..harap maklum ek? ari tu, ko yg taye,,aku jwb jujOr ko marah lak..ko kaco aku tiap2 kali aku ym..aku xtau mane ko dpt ym aku..spe yg bgi emel aku kat dye tu mmg laa,,[tahap kesabaran yg max]pelik2! ops!! sorii..xberniat pon..tpi nk wat cane, itulah HAKIKATYER! sampai aty ko kutuk aku kat blog kO kan?? xpe2..aku xnk pnjg2 kan cte.aku xwat pape kat kO pown..aku xde kena mengena dlm idOp atau mati ko..aku xde dosa dgn kO dan yg plg penting, AKU XPENA KENAL KO & AKU XPENA CAKAP DGN KO!! jgn perasan..tolong laa..RIMAS TAU X?? naseb bek adek2 dorm aku ada..kwn2 dorm..besties..kwn batch ade..sume dh taO perangai WEIRDO ko tuh..don't pointing ur 'kedut2 fingers' to others,kay? u're the PELIKest+WEIRDO person i've ever met!! last and never least, ko sgt MENJENGKELKAN!! [aku dh taye ramai org]..


aku cri gmbr pelik,ni yg kuar :)

Here are some conversation between me and that pelik persOn..u choose whether me or dat person is the PELIK one,kay??

TY : Assalamualaikum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [dye yg start dlu kay? 3 ary berturut2]
~ Qurratu Qolbii ~ : waalaikumussalam wbt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ Qurratu Qolbii ~ : pew??
TY : x de apew2.
~ Qurratu Qolbii ~ : gediks tol...[kan dh kena gedix ngan aku]
TY : ape gediks nyew??????????????
~ Qurratu Qolbii ~ : ...........................
TY : mcm hensem sgt lak org korea tu. [start jd pelik.ttbe je taye psl display image ym sya]
~ Qurratu Qolbii ~ : ssh ke idop??
TY : x susah pon.So?[bertambah pelik! ttbe je so? patutyer sya yg ckp]
~ Qurratu Qolbii ~ : hey..u better off@get out form my life..
~ Qurratu Qolbii ~ : so?? klu xssh nape nk ckp cam2..
~ Qurratu Qolbii ~ : suke aty la...
~ Qurratu Qolbii ~ : laki korea better from u...that the real thing...
TY : eleh...mcmlah warne purple tu lawa sgt.Warne hijau lg lawa laa.[kepelikanyer menjadi2]
TY : -END-
~ Qurratu Qolbii ~ : what the hell u're talking bout!!! [kat org len xpena ckp cenggini]
~ Qurratu Qolbii ~ : ttibe je psl wane purple..
~ Qurratu Qolbii ~ : aik...sume bende yg aku minat tuh..laki korea..purple...
~ Qurratu Qolbii ~ : ade pape ke nih??
TY : x de apew2.Saje2 jew! [kan pelik tuh,xpk dlu sblom ckp]
~ Qurratu Qolbii ~ : jgn nk menipu laaa...[sya dgn kwn2+adek dorm je yg tau]
TY : menipu ape ke bende nyew??????
TY : paew yg nk ditipunyew??? [typing error kott]
TY : pelik btol lah org tu. [ttbe kate org pelik..eee..xleh tahan nih]
~ Qurratu Qolbii ~ : ellow..
~ Qurratu Qolbii ~ : u're the one got that title...
~ Qurratu Qolbii ~ : PELIK!!
~ Qurratu Qolbii ~ : that's really suit with u..
TY : no!how could you say to me like that????I.......I.....
TY : I..............I................[ diam x terkata]
~ Qurratu Qolbii ~ : u ask me how???
~ Qurratu Qolbii ~ : just ask ur fren...they know u better than me....
TY : I HATE YOU FOREVER!!!!!BYE2! [pelik agy,laki sensitif yg terlbey suda!]
~ Qurratu Qolbii ~ : thanks...
~ Qurratu Qolbii ~ : dat was the right thing....
~ Qurratu Qolbii ~ : u said u hate me...??
~ Qurratu Qolbii ~ : oh,i really like it..
~ Qurratu Qolbii ~ : thank you so much..
~ Qurratu Qolbii ~ : sonok gle enta dh xde....sonok sgt..klu x..
~ Qurratu Qolbii ~ : xtau la..

senayer,sya dh lama delete ym dye dah..xtau cane dye bole ym agy..so,skang ni spe yg layak dpt title pelik tuh?? sya atau dye?? korunk tau jwpnyer..ni bru satu conversation..blom yg len2 agy..
kpd TY: aku simpan sume ym ko yg pelik2 tuh..sng nk wat rujukan ble ko kutuk aku!

"Sesungguhnya orang yang membawa berita bohong itu adalah dari golongan kamu (juga). Janganlah kamu mengira berita itu buruk bagi kamu bahkan baik bagi kamu. Setiap orang dari mereka akan mendapat balasan dari dosa yang diperbuatnya. Dan barangsiapa di antara mereka yang mengambil bagian terbesar (dari dosa yang diperbuatnya), dia mendapat azab yang besar (pula)." [surah An-Nur,ayat 11]

"(Ingatlah) ketika kamu menerima (berita bohong) itu dari mulut ke mulut dan kamu katakan dengan mulutmu apa yang tidak kamu ketahui sedikit pun, dan kamu menganggapnya remeh, padahal dalam pandangan Allah itu soal besar."[surah An-Nur,ayat 15]




camni bukan menipu kan kak MADIHAH??


sya minx maaf kpd yg tidak berkenaan..sori sgt2..xpena org wat sya camni..disebabkan org tuh, abes blog sya jdi tmpt yg xsepatutnyer.astaghfirullah!!! :(( moge Allah mengampuni saya..moga kite dijauhkan dri golongan yg sebegini & digolongkan dlm golongan yg soleh wa musleh!!amiiinnn~
























4 comments:

  1. huh..tergezuut eden..slm ziarah gak..tq..

    ReplyDelete
  2. wooo...xbaek la kutuk orang.apatah lg dalam blog.ish3...

    ReplyDelete
  3. yela2..sye yg slh..xdela geram sgt2..dye jaja nama sye kat rog len..sdgkn..SAYA XPENA KENAL DYE..CKP PON XPENA..nk wat cane kan..hard fan sye..LOL!

    ReplyDelete