20110426

jejaka hot ;)

Assalamualaikum wbt ..
Ohayou gozaimasu !
heeee~ kali nie, takde nak merapu ke ape . tapi saya nak share tentang Vlog . VLOG? apakaa~ah ? MAKANAN KA?*muka penuh EKSAITED* haaa! mungkin ada yang tertanya-tanya ataupun takde- sapa- langsung -yang -tanya apakah itu vlog . takpe-takpe, biaq cheq habaq kat hangpa.. vlog tu ialah voice logger. eh betol tak? Pada pendapat saya, tu dia !! terus kasik pendapat.. vlog nie untuk mereka yang HEBAT+SUPERB dalam berkata-kata, berceloteh, dan mereka SANGAT-SANGAT SPONTAN .urghh ! jeles disitu~ walaupun dyeorg dah rancang topik apa nak cakap tapi dyeorg tetap bersahaja plus sangat coolllllll . tak macam saya . dah taip-taip,, pastu tekan backspace . taip-taip lagi,, tekan backspace . kadang-kadang dah siap satu post dah macam karangan untuk perdana menteri tapi macam takde confident nak tekan "publish"  dan rasa post tu tak best langsung selepas di baca berkali-kali secara seorang diri . hurmmm~ parah la ko nie.. itu adalah salah satu sebab kenapa saya asyik tekan butang "save now" . macam karangan dan essay bi saya masa sekolah dulu . banyak potong-potong . huduhhhh kertas . tak kesah la pasal tu . nasib baik dah lepas dan yang paling penting BM&BI saya A . hahahahaha ! berlagak siooott ~ ini kali pertama saya menggunakan perkataan siot . eden pun tak tahu apobondonyo tuh . cam sedap je bila sebut.. hehe .

vlogger yang paling berjaya mencuri hatiku, of coz la MATLUTHFI >__< sebab dye kiut . dye comel . dye kawaaii . dye kelako . dye cool . dye sepet . dye hebat . dye sweet . dye best .okayy~ sudah TERover.. orang kat bawah nie saya punya . jangan ambik !!!! hikhik..ketawa seorang gedikkkss~


Vlogger seterusnya yang telah menambat hati saya adalah . . . . . . takde lorrrr~ HANYA MATLUTHFI SEORANG DI HATIKU setakat ini . mungkin akan bertambah ? hohoho.. ^O^ ni antara vlogger yang saya sedang usyar-usyar dari jauh . harap matluthfi kusayang tidak cemburu . ape kes dye nak cemburu dengan ko?? percayalah, hanya abang di hati ayang ! yucks !




abang luth,,,,,,, can ah?
abang luth menggelengkan kepala tanda tidak boleh..
-__-"



ok2.. how about this one , abang luth?
abang luth kasi penampar dekat saya..
+__@


 abang luth,, i know,, greenlight, right? ;>
abang luth kata : aku ceraikan ko dengan talak tiga !
T___________T
..[THE END]..
sekian kisah penceraian saya dengan matluthfi.

moral of the story; kalau korang dah ada laki/bini nanti jangan cuba carik pasal dengan menggelenyakan diri atau memiangkan diri dengan orang lain . kalau dengan laki/bini korang sendiri takpe ;p maafkan saya, entah merewang ke mana tah saya ni .




No comments:

Post a Comment