20110804

Jawapan "salah siapa tiket bas habis"

Assalamualaikum wbt .
Haaaaaa!! hari tu kan saya emo-emo sikit banyak sebenarnya tentang anjak cuti raya sume kan? kan? Sekarang saya nak bagitahu keputusannya . Jawapan dari Timbalan Pengarah APIUM NP , Prof Madya Dr . Mohd Muhideen bin Abdul Rahman @ الأستاذ المشارك الدكتور محمد محي الدين بن عبد الرحم melalui presiden kami :


Khairol Najib Hashim 
ok sekarang ana menjwab soalan2 diatas.. hasil perbincangan dgn TIMB.Pengarah sebentar td, pihak pejabat tidak akan menambah cuti. hal ini kerana pihak pejabat telah mengambil cuti selama seminggu untuk cuti hari raya. tetapi jika pelajar mahu anjak kelas, pelajar hendaklah deal dengan pensyarah masing2. ikut pensyarah.. mana2 pelajar yg tidak hadir ke kuliah kerana tiket habis tidak boleh dijadikan alasan, kerana takwim UM Np telah dikeluarkan awal.katanya... oleh yg demikian.. sekarang ana dh bg jawapannya. serah kepada antum untuk buat keputusan... syukran ala kulli hal...


psst: tension ckit.. banyak keje tak siap .. salah saya T__T hari ahad nie kena tasmi' 40 hadith bermula dengan sanad, matan dan rawinya . O__O" doakan saya .
No comments:

Post a Comment