20110927

Comel kan? jangan jeles~~

Assalamualaikum wbt ..http://www.emocutez.com heeee~~ saya tengah menggedik untuk cuba emoticons nie ha.. geram tengok blog orang lain. comel-comel je depa punya .. tapi saya dah tak kesah, saya pon boleh buat cam depa jugakkkkkk http://www.emocutez.com okayy,, saya sengal http://www.emocutez.comdan saya tahu,, ada orang yang jeles saya buat camnie..ngaku jela~~http://www.emocutez.com bukannya ape,  benda nie sedikit sebanyak akan membantu saya untuk bagitahu kat luorang, macam mana gua rasa dan gambarkan. Baiklah, oleh kerana post saya comel lote je nie.. meh tengok gambar budak comel2 yang terpilih setakat ini..http://www.emocutez.com

 nama saya muhammad musleh, saya suami fasiihah jasni

saya dah besar . saya dah dapat adik 

 saya sayang adik saya.. nampak ke"abang"an tak?

 ini anak buah saya yang sulung . 'Ainaa Qaisara..

okay, saya tahu saya comel dan kuat tidur..

http://www.emocutez.com

2 comments:

  1. yes, adik suami awk nama aina :))

    ReplyDelete
  2. bukan2..adik suami saya lelaki lorr... yang gambar baby kat bawah tu anak buah saya :D adik suami saya namanya muhammad alfateh..

    ReplyDelete