20130523

Poster Kitab At-Ta'rifaat, Al-Jurjani



Inilah poster Kitab At-Ta'rifaat, Al-Jurjani. Untuk subjek nahu wazifi. Apa dia nahu wazifi? Google please...-__-" Btw, ini kali pertama saya buat poster guna komputer. Selalu pakai tangan je. Senang! Cepat pun, cepat. Kalau nak canggih nampak macam expert, gunalah photoshop. Kalau nak canggih-manggih nampak macam taiko IT, guna Adobe Illustrator. Sampai sekarang takde lagi Adobe Illustrator dalam laptop ni Y__Y Saya guna Microsoft Publisher je~ Background dan lain-lain, tak main copy+paste dari internet okay!!! --> sebab orang selalu tanya pasal benda ni kat saya.. Sedih T__T Lupa nak cerita pasal kitab ni. Ini kitab mu'jam istilahiy = kamus istilah. Okay, kalau tak faham apa yang ada kat poster tu, boleh cari PDF kitab ni. Sekian.

No comments:

Post a Comment