20130904

Hadiah untuk desktop korang !

Assalamualaikum wbt. Faham.. Korang dah muak dengan semua doodles saya yang tak cun tu kan? Tapi.. saya nak buat macam mana. Minat punya pasal! Disebabkan mood tengah baiiiik punya macam salji hujan yang turun ni, saya nak hadiahkan korang doodles. Suka tak? Suka tak? Suka tak?Korang sangat-sangat dialukan untuk "set as desktop background" , "change cover photo/profile photo" dengan doodle tak seberapa ni. Atau nak hadiahkan dekat sesiapa ke :) Itu pun kalau sudi *kuis-kuis pasir* Moga untuk tujuan yang baik-baik- je tau! Hurmm.. Saya conteng-conteng guna "Paint". Next, practice guna "Excel". Hee~
 
 
 



No comments:

Post a Comment