20140122

Too late, huh?

Assalamualaikum wbt.
Tujuh Disember. Birthday Sittul Mulk! Tahu..tahuuu.. lambat sangat.. :'( Tak kira, nak jugak bagi hadiah yang tak seberapa ni.

Sittul, cuba teka. Kita amek gambar yang mana? ngeh3.. kalau betul, dapat... TAHNIAH. haha. Btw, sorry sittul sebab tak cantik. Kita tengah try main shadow dekat photoshop ni. Y_Y


Sittul Mulk. Unik kan nama dia? First time dengar seumur hidup. Dulu-dulu, kiteorang suka tanya apa maksud nama awak? Ambil dari nama siapa? Dia geram, sampai bawa keratan akhbar pasal "SITTUL MULK". Haha. Barulah kiteorang tahu yang nama dia diambil sempena nama seorang ahli politik yang hebat. er.. betulkan sittul? 

Budak ni bagus. Boleh buat calon menantu sebab :
# sangatlah boleh dipercayai dalam bab-bab simpan rahsia. (rahsia suami kan tak elok diceritakan)
# dia power maths ! (untuk belanja barang dapur.. dia boleh congak-congak)
# tak pernah lupa birthday Seha dan kawan2 yang lain. (romantik gittew~)
# alim. (masa form 2, dia dapat gelaran ni. Form lain tak tahu laa.. HAHA)
# suka sangat menolong orang lain. (bab teman-temankan orang, memang dia menang)
# pet lover. (sangattt !  Dulu, dia nak jadi Dr. Vet)
# pendengar yang baik. (she will lend her shoulder and ears for you!)
# susah nak marah. 

Banyak lagi.. Tapi satu je dia failed.. MASAK! HAHA. Kan Sittul? 

Apa-apa pun, 
SITTUL MULK, I LOVE YOU FILLAH! Awak jangan bagi muka sangat dekat orang. Kalau tak suka, awak cakap tak suka. Tegakkan pendirian awak. Ingat, cakap tu biar ringkas, padat, tepat. Jangan panjang-panjang tau?! Kan kita dah ajar.. Awak jaga diri baik-baik. Kita sayang awak ! 

No comments:

Post a Comment