20140607

Dating dengan Ayah :')

Assalamualaikum wbt.
Happy saturdayyyy!

Hari ni pergi walimah "kakak dr." , kak pqa :) senior um. Kenal kakak Dr.ni masa interaksi PERMIUM (Persatuan Mahasiswa Istimewa Universiti Malaya). Serius seha cakap, seha kagum dengan kakak Dr. ni!  I asked her : Kak pqa, kenapa still join this volunteer programme? Akak dah la budak medic.. mesti bz.. asyik examm je..nak study lagi. Ni final year akak kan? Slumber je kakak Dr. ni jawab,"sebab akak rasa macam kosong. Tambah2 final year ni. I felt like..i must give something..before I grad from UM. Sebab tu akak join. Tapi...itulah.. menyesal sebab dah final year baru terfikir." MasyaAllah! 

TO MY DEAREST KAKAK DR.
I'm soooo glad to meet you, to know you, and so many more "to..". Akak, saya jeles okay.. akak dah la budak medic, tapi pandai jahit2. Veryyyyy creative! Akak, i'll always be silentreader of your blog. So, keep updating.. jangan dating je..hehe. Akak, I love your smile :) very the ikhlas!! and not forget, your perangai gila-gila & your gigglesssssss too:P Thank you for everything. Hope your marriage full with barakah,sakinah,mawaddah and rahmah. I'm really happy for both of you. (Sebenarnya, time akak tunang tu saya dah nangis dah.. tup2 akak jemput walimah..lagi nangis!) Till we meet again my Kakak Dr. 

Pstt: Kalau rindu spaghetti saya tengah2 malam, masak sendiri!! Haha

Don't worry Kakak Dr.Tak gemuk ponnngg. G O J E S, OKAY

Ini sedih. Sebab tetamu mengalahkan pengantin. Berdiri tu depan gila sampai tenggelam pengantin. SORRY kakak Dr:'( adik yang tolong tangkap gambar pon tak habaq.."er..kawan pengantin..tolong belakang sikit. AWAK BLOCKING PENGANTIN,OKAY?" And againnn, shawl itu yang digunanya. Nak buat macamana, itu jela satu-satunya shawl yang seha ada. Lainlah kalau ada yang nak bagi~ *kuis-kuis pasir* and for your information, shawl tak gosok, jubah tak gosok! Hee~ 

AND..THE HERO OF THE DAY MY ENTIRE LIFE..

Encik Jasni bin Shamaruddin. Ayah. THANK YOU sebab sudi teman dating, gi orang kawen dengan sehaaaa.. Thank you sebab ayah tunggu seha tadi. Soryyyyyy sangat2. Seha buat ayah menunggu. Seha tau ayah pantang menunggu. Seha ingatkan tak jadi pergi dah sebab kakngah kata taknak singgah. Dia nak terus gi pergi rumah dia. Thank you sebab berpanas demi anak pompuan ayah yang sorang ni. Ayah, thankkk youuuuuuuuuu! :')

Ayah, SEHA LEPIUUUUUUUUUUUUUUU♥




No comments:

Post a Comment